Wednesday, 28 November 2012

Harimau Malaya

Assalamualaikum bloggers! Seperti semua tahu Malaysia menang semalam. 4-1. Syok sangat. So, kepada sesiap yang pandang rendah dengan Harimau Malaya tu, please tampar muka sendiri sekali. Haiisssh. Time kalah, mencarut, mengutuk, caci maki bagai. Bila menang, kemain lagi nak hoorey-hoorey. Korang yang mengutuk masa Malaysia kalah dulu, TAK LAYAK NAK HOOREY-HOOREY bila Malaysia menang. Tak malu apa. Bila menang, 'Selamanya Harimau Malaya' , 'Malaysia Tanah Tumpah Darahku' lah. *Dandan. Bila kalah, haiiiiiiihhhh, tak sanggup aku nak type. Bila Harimau kalah tu, sokong la.. Bagi semangat. Memang lah akan timbul perasaan geram, sedih bila kalah. Tapi takpayah la nak caci maki players. Macam lah korang tu pro. Sampai berani janji-janji nak b*gel , potong k*te kalau Malaysia menang. Cam Bodoh je. -_-

Insya-Allah, kejuaraan 2010 akan dapat dipertahankan. Sama-sama lah kita berdoa. Yakin diorang boleh buat.



SELAMANYA HARIMAU MALAYA!

note : Comel je time Safiq Rahim buat love tu. Aummm! HEHE


Pencinta Izzue Islam,
Photobucket